Başakşehir Diş Polikliniği

Başakşehir Diş Polikliniği, Mavera Diş Kliniği hastalarına en özel hizmeti sunabilmek adına çok özenli çalışmaktadır. Bu klinik içerisinde bütün diş tedavilerinin uygulanabilmesi için diş hekimi seçiminde çok dikkatli davranılmıştır. Bünyesinde bulundurduğu doktorlar, işlerinde son derece bilgili ve tecrübeli kişilerdir. Bu durumun, Mavera Diş Kliniği‘nin her şeyden önce insan sağlığına büyük önem vermesinden kaynaklanmaktadır. Bünyesinde bulunan doktorlar, hijyen kurallarına son derece riayet ettikleri için hiçbir enfeksiyon ve bakteri kapılmasına müsaade etmemektedir. Bütün bunların yanında hastaların operasyon sırasında rahat ve güvenli hissetmesi adına doktorlar, güler yüzlü ve samimi kişilerden seçilmiştir.

Klinik bünyesinde yapılan bazı işlemler şunlardır:

· Diş İmplantları,

· Ortodonti,

· Zirkonyum kaplama,

· Dolgu,

· Kök Kanal Tedavisi,

· Diş eti Tedavileri,

· Diş protezi,

· Diş Beyazlatma,

· Ağız Kokusu Tedavisi,

· Röntgen,

· Diş çekimi.

Başakşehir diş polikliniği estetik için doğru adres mi?

Eğer isteğiniz güzel bir gülüş ise doğru adres kesinlikle Başakşehir Diş Polikliniği ‘dir. Çünkü bugüne kadar sayısız kişiye diş estetiği adına işlemler yapmış ve hepsi başarıyla sonuçlanmıştır. “Bizim önceliğimiz sağlık!” vizyonuyla hizmet etmeye devam eden Mavera Diş kliniği, bugüne kadar sayısız operasyona imza attığı için kesinlikle adından bahsettirmeyi başarmış bir işletmedir.

Diş ağrısı gerçekten de korkunç derecede can sıkıcı bir olaydır. Kişinin bütün dikkatinin dağılmasına ve yaşam standardını büyük ölçüde azalttığı için kimse başına gelsin istemez. Eğer dişiniz ağrıyorsa bunun tedavisi de çeşitli yollarla mümkündür. Mavera Diş Kliniği, sadece diş estetiği alanında değil, birçok diş ağrısı için tedavilerde bulunmuştur. Bunlara örnek olarak, kanal tedavisi işlemi gösterilebilir. Kanal tedavisinde sayısız başarılı operasyonlara imza atarak insanların beğenisi kazanmıştır. Sadece kanal tedavisinde değil, daha birçok tedavi yönteminde başarıları vardır. Örneğin; sallanan dişler de yüksek acılara son vermek. Sallanan dişlerin verdiği acıyı sonlandırmanın yolu o dişi çekmekten geçer. Gayet acısız olan bu işlem çok hızlı sonuç verir ve son derece etkili bir yöntemdir. Özellikle çocuklarda gözlemlenen bu sorun, Başakşehir Diş Polikliniği bünyesindeki Mavera Diş Polikliniği içerisinde çözülebilmektedir.