Kayaşehir Diş Kliniği

Kayaşehir Mavera Diş Kliniği başınız, ağız ve çeneniz, yüzünüz ve dişlerinizin yapısını inceler ve eğer hastalık söz konusu ise tedavisini gerçekleştirir. Bir diş hekimine gittiğinizde öncelikle şikayetinizin ne olduğu dinlenilir. Daha sonra sorunu tam olarak anlamak için muayene olursunuz. Sorunun daha iyi anlaşılabilmesi için röntgen çekilmesi istenebilir. İncelemeler sonucunda hastalık teşhis edildiğinde uygun tedavi süreci başlar. Dişlerinizdeki problem apse oluşumu ise sizin için reçete yazılır. Diş çekimi gerekiyorsa işlemleri gerçekleştirir ve çekilen diş bölgelerine köprü veya protez takılır. Kanal tedavisini gerçekleştirir. Diş etlerinizde bir problem varsa tedavisini yapar. Ağzınızın sağlıklı olması ve sağlıklı dişlere sahip olmanız konusunda sizi bilgilendirir. Kayaşehir mavera diş kliniği diş problemlerinden korkan hastalar için özellikle rahatlatıcı ve güven verici bilgilendirmeler yapar. Teknolojinin gelişmesiyle diş hastalıkları için kullanılan ekipmanlar da gelişmiştir ve diş tedavileri acısız bir şekilde gerçekleşir.

Diş Tedavileri Nasıl Yapılır?

Diş kliniğinde profesyonel hizmet veren hekimler güler yüzlü, sabırlı ve hoşgörülü olmalıdır. Donanımı yüksek ve diş hastalıkları konusunda her zaman güncel bilgilerden haberi olan hekimler hastayla en doğru ilişkiyi kurabilirler. Uzman hekimler dişlerinizde, diş etlerinizde ve ağzınızda meydana gelen hastalıkları teşhis ederek en doğru tedaviyi uygular. Tedaviden sonra dişlerinizin sağlıklı olması için nasıl bir beslenme yolu tercih etmeniz gerektiği konusunda sizi bilgilendirirler. Diş hastalıkları için tüm yaştan hastalarla ilgilenilir. Kayaşehir Mavera diş kliniği dişlerinizi inceledikten sonra çürük oluşumu olup olmadığını kontrol eder. Dişlerinizde boşluk oluşumu varsa dolgu işlemini gerçekleştirir. Dişlerinizde kırıklar varsa bu dişleri çekme işlemini yapar. Hastanın ısırık konusunda yaşadığı problemler varsa dişlerini tedavi ederek sorunları ortadan kaldırır. Yapılan tüm tedaviler hasta anestezi altındayken gerçekleştirilir.

Dişlerde apse varsa tedaviye başlamadan önce apsenin kurumasını sağlamak için antibiyotik kullanmanız gerekir ve reçeteyi diş hekimi yazar. Takma diş kullanıyorsanız modellemesini ve ölçülendirmesini diş hekiminiz yapar. Mavera Diş hekimi ihtiyacınız olan tedaviyi size sağlar ve ağız ve diş bakımı ile ilgili bilgilendirme yapar.